Therapie Rotterdam

Werkwijze – Het is een samenspel van jou en mij, of beter: mijn kennis, ervaring en de therapieen die ter beschikking staan.

Naast mijn opleiding en ervaring, werk ik vanuit persoonlijke betrokkenheid en vertrouw ik op mijn intuïtie. In de eerste therapie gesprekken vinden we een vorm die het beste bij jou past, waar je je gemakkelijk bij voelt, die je stimuleert écht in contact te komen met jezelf.

Het vinden van die vorm en het daarna invullen ervan vraagt commitment. Van jou en van mij. Ik verwacht eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van mij verwachten.

Therapie Rotterdam: duur en doelstellingen

De behandeling bij Therapie Rotterdam bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geef ik aan hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken. Als we het hierover ens zijn, starten we het behandeltraject.

Nieuwe inzichten door actieve bijdrage – Inmiddels heb ik bij Therapie Rotterdam heel veel mensen mogen helpen. Ze hervonden zichzelf weer. Ze zagen het leven, elkaar, hun werk opnieuw en vaak in een negatief licht. Mensen uit alle lagen van de bevolking en van alle leeftijden en culturen. Mensen met een probleem. Mensen die gekozen hebben om te werken aan een oplossing!

De verschillende therapievormen bij Psycholoog Rotterdam

Contact met psycholoog Rotterdam

Psychologen Nederland is te bereiken op 010 307 0091 voor een vrijblijvend advies. Dus zoek jij antwoord op vragen omtrent jouw klachten of behandelmogelijkheden? Bel dan met één van onze professionals. Zij kunnen je telefonisch ondersteunen in het maken van een keuze. Een afspraak kan je direct laten inplannen, zonder wachtlijst, en kan je weer vooruit!