Relatietherapeut Rotterdam

Relatieproblemen door verschillende verwachtingen

Conflicten en ruzies, emotionele verwijdering, onbegrip, seksuele problemen en communicatiestoornissen komen veel voor bij mensen met relatieproblemen. Er zijn vaak verschillen in verwachtingen en de wensen tussen de partners. Hierdoor ontstaan irritaties en ruzies. Als de een bijvoorbeeld tijd voor zichzelf nodig heeft, wil de ander juist praten of andersom.

Relatietherapeut Rotterdam kan jullie helpen bij meer begrip en een betere hechting.

25% van de Nederlanders heeft seksuele problemen

Een goede afstemming realiseren tussen tijd voor elkaar, gezinsleven, sociale contacten, vrijetijdsbesteding en werk is gezien de drukte vaak best lastig. De kwaliteit van de seksuele relatie wordt vaak beschouwd als een belangrijke graadmeter.

Meer dan 90% van de mensen die zich aanmelden voor relatietherapie geven aan problemen te hebben op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Je bent niet dus alleen… Wist je dat 1 op de 4 Nederlanders een probleem op seksueel gebied heeft?

Relatietherapeut Rotterdam kan jullie helpen bij intimiteitsproblemen.

Relatie problemen en kinderen

De invloed van problemen tussen partners kan negatieve effecten hebben op het welzijn van kinderen binnen het gezin. Zeker wanneer de opvoeding er onder gaat lijden.

In de laatste 10 jaar, maken ongeveer één miljoen kinderen per jaar een scheiding mee.

Relatietherapeut Rotterdam kan jullie helpen de gezinssituatie ook voor de kleintjes fijner te maken.

Vragen over je relatie?

Kijk dan even op gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land, waaronder ikzelf.

Contact met psycholoog Rotterdam

Psychologen Nederland is te bereiken op 010 307 0091 voor een vrijblijvend advies. Dus zoek jij antwoord op vragen omtrent jouw klachten of behandelmogelijkheden? Bel dan met één van onze professionals. Zij kunnen je telefonisch ondersteunen in het maken van een keuze. Een afspraak kan je direct laten inplannen, zonder wachtlijst, en kan je weer vooruit!